SAHTIVAARI-tunnustuspalkinto

Motto
Hyvä päätös syntyy hyvän ruuan ja hyvän mallasjuoman siivittämänä saunassa hyvässä seurassa. Suuressa armossaan diktatoriaatti kuuntelee mielellään ehdotuksia ehdokkaista. Diktatoriaatin lahjonta on sallittua, jopa suotavaa. Ehdotuksen ehtona on että ne ilmaistaan mallaspitoisissa (katso * merkittyä kohtaa mitä mallaspitoiset tarkoittavat) tilaisuuksissa tai saunassa mallasjuomien siivittäminä. Ehdotuksista ja tarjoiluista huolimatta diktatoriaatti tekee päätöksensä itsenäisesti ja erehtymättömästi. Päätöksestä saa valittaa vain saunan takana tai metsässä, niin ettei kunnon ihmiset kuule valittajan valitusta.

Jakotilaisuus
Palkintotilaisuus pidetään perinteisessä, arvokkaassa ympäristössä, perinteisen arvokkaan ohjelman sekä hyvän ruuan ja hyvän mallasjuoman (*) siivittämänä Olutravintola Metrossa, saunassa tai muussa sopivassa paikassa.
DIKTATORIAATTI pitää huolen siitä että lehdistö, radio, TV, Sahtilahti ry:n jäsenistö ja junanlähettäjä Pekka Salander saa asiasta tiedotteen.
Patsaasta voi valmistaa esim. T-paitoja ja tatuointeja faneille.
Isoon patsaaseen kaiverretaan palkittujen nimet vuosiluku ja järjestysnumero.
Numero 1 merkitään Sahtivaari Kake Saariselle ja jako aloitetaan numerosta 2.
Isoa patsasta säilytetään diktatoriaatin määräämässä julkisessa tilassa arvokkaasti paikalla Olutravintola Metrossa.
Palkinnon saaja saa itselleen 212 mm pienoispatsaan johon kaiverretaan myös nimi vuosiluku ja järjestysnumero.
Lisäksi palkittu saa kunniakirjan johon diktatoriaatti on suuressa viisaudessaan perustellut saajan ansiot palkinnon saamiseksi.

Jatkuvuus
Sahtivaari diktatoriaatti on syntynyt vai tätä palkintoa varten ja on elinkautinen tai niin kauan kun hän haluaa.
Ensimmäisen DIKTATORIAATIN lopettaessa nousee tilalle varmasti toinen diktatoriaatti sillä perinne elää niin kauan kuin ohraa Suomessa kasvaa ja senkin jälkeen tarinoissa ja lauluissa.

*)
Mallasjuoma
Mallasjuoma = ensisijaisesti kotitaloussahti sen puuttuessa voidaan käyttää kaupallisia sahteja sekä ensisijaisesti pienpanimo-oluita, toissijaisesti suurpanimo-oluita, joita pitänee välillä säväyttää täysmallasviskillä tai kotimaisella viljaviinalla. Kaikkien em. puuttuessa katsotaan suomalaiset marjaviinit / liköörit mallasjuomiksi. Visusti vältetään venäläisiä / gruusialaisia konjakkeja, ruotsalaista mellanöliä sekä Nokia Panimon oluita.

YHTEYSTIEDOT

Sahtilahden sähköpostiosoite:

sahtilahti@gmail.com

Ota rohkeasti yhteyttä

HALLITUS

Mikko Punkkinen, puheenjohtaja
Jouko Hukkanen
Harri Lehtinen
Anne Rauhamaa
Ari Rämö
Matti Saira
Harri Seila

Leena Kaiterniemi (varajäsen)
Pekka Niemelä (varajäsen)

Seuraa meitä

Seuraa meitä

© 2020 Sahtilahti Ry. Kaikki oikeudet pidätetään. Sivuston toteutus Mikko Oja. Sivupohja Designed By WarpTheme